![]() |
| yurkobatiar |
|
Оксанка
Site Admin
|
|
||||||||||||||
|
_________________ Посміхаймось, бо ми того варті ! ![]()
"Ти цілуй і мовчи! Я говоритиму" (Іван Драч. Індіанка Ліліан) |
|||||||||||||||
|
yurkobatiar
Гість
|
старався
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
m@estrO
яблучко
|
БЕЗ СЛІВ!!!! БРАВО!!!! |
||||||||||||
|
_________________ Сонце світить всім одинаково... ![]() |
|||||||||||||
|
yurkobatiar
Гість
|
низький уклін.
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
m@estrO
яблучко
|
|||||||||||||
|
_________________ Сонце світить всім одинаково... ![]() |
|||||||||||||
|
Hrystyk
пуп'янок
|
і хоч попри те що блукають царі
і небо стемніло. та в кожній світлиці от-от вже народиться Бог. десь на дні наших сердець. Так стається у всіх українців Забагато складів у ост. рядочкові. Вірш сподобався, а ідеологічна складова...уже у кожного своя. |
||||||||||||
|
_________________ Не помирай молодість ![]() |
|||||||||||||
|
yurkobatiar
Гість
|
ідеологічна складова? ширарно написано. звісно що у кожного своя. але автор цього вірша я.
я переробив насправді. все переробив, бо не дуже у мене звучали окремі клаузули, як і у вказаному випадку. бо ж писав я його одразу. не конче звертаючи на це уваги ось новий варіант: Гори темніють. Крокує зима усіх нас єднають чекання і мрії ми знаємо точно ще зійде зоря Дитина народиться нині в Марії І хоч попри те що блукають царі і небо стемніло. У кожній світлиці народиться Бог. десь глибо на дні вісх наших сердець. Бо ми українці Царі най блукають. та Ірод помре впаде як непотріб із крісла чи трону. лиш зірка різдв'яна над нами зійде і зникнуть умить всі плачі й заборони Я б також до тебе дитинко прийшов я б плакав і бився чолом об підлогу бо світ не є добрим. Ми всі чиним зло пробач мені все це життя. ти ж є Богом І все ж попри те, що дороги нема і нам говорили, що світ вже змінився я вірив вертепу, в якому слова лунали про те що вже Він народився та Ірод помер. ось мої скарби: слова, вбогий розум і голос без віри я знаю тепер нам слід разом іти від крижми разом і аж до порфіри |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Mademoiselle
квіточка
|
Мені це справді сподобалось! Духовно і по-тихому святково! |
||||||||||||||
|
_________________ Цікавлячись чужою думкою ти завжди ризикуєш її почути. А коли ти її почув, ти можливо повинен будеш рахуватись з нею… Фредерік Бегбедер. |
|||||||||||||||
| yurkobatiar |
|
||
|
Якість і статистика
Освітні проекти
Якими мовами володієте? Вивчіть безкоштовно ще кілька десятківРеферати, курсові, дипломні...
Безкоштовні форуми від UAForums © 2006, 2007 TopUA.NET
Форуми розміщено на серверах TOPUA.NET
Розмістіть ваш сайт на надійному безкоштовному хостингу від TOPUA.NET
Український переклад © 2005-2006 Сергій Новосад і частково TOPUA.NET