![]() |
| КОНКУРС ДЛЯ УЧАСТІ У SEVAMA-FEST ПОЕЗІЇ |
|
Оксанка
Site Admin
|
ДЛЯ ВИСТУПУ НА SEVAMA-FEST ПОЕЗІЇ ОГОЛОШУЮ КОНКУРС, ЯКИЙ БУДЕ ПРОХОДИТИ У 2 ЕТАПИ - ЧВЕРТЬ-ЯБЛУЧКО І ПІВ-ЯБЛУЧКО
ЧВЕРТЬ-ЯБЛУЧКО ПРИЙМАЄ ПО 5 ТВОРІВ УКРАЇНСЬКОЮ МОВОЮ (ВИНЯТОК ДЛЯ БІЛОРУСІВ) НА ТЕМУ "НА ВІДСТАНІ ДУШІ, НА ВІДСТАНІ СЛЬОЗИ, НА ВІДСТАНІ САМОГО СЕРЦЯ" (автор Андрій Демиденко, ідея назви конкурсу Діми Книжича КОНКУРС ПОЧИНАЄТЬСЯ 7 ВЕРЕСНЯ І ТРИВАЄ ДО 16 ВЕРЕСНЯ (враховується можлива зайнятість авторів на літературному фестивалі у Львові). 17 вересня жюрі визначають переможців цієї частини конкурсу. ТВОРИ НА КОНКУРС НАДСИЛАТИ ЛИСТОМ НА АДРЕСУ sevama.poet@i.ua ПЕРЕМОЖЦІ У ЧВЕРТЬ-ЯБЛУЧКУ ПЕРЕХОДЯТЬ У ПІВ-ЯБЛУЧКО І ЗМАГАЮТЬСЯ У НАПИСАННІ ТВОРІВ ІНШОЇ ТЕМАТИКИ (думаю над назвою). КОНКУРС ПІВ-ЯБЛУЧКО РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ 18 ВЕРЕСНЯ І ТРИВАЄ ДО 23 ВЕРЕСНЯ. 24 вересня жюрі визначає переможців цієї частини конкурсу і учасників виступу на фестивалі оцінювання творів, поданих на конкурс: 17 та 24 вересня ця гілка із творами, поданими на конкурс, буде закрита для форумчан і відкрита для редакторів. Жюрі зможуть висловити свої думки щодо творів шляхом голосування. Голосування буде оголошено у дні оцінювання, щоб врахувати тільки голоси жюрі ЖЮРІ КОНКУРСУ: ОГОЛОШУ НЕЗАБАРОМ |
||||||||||||
|
Останній раз внесено зміни: (16 вересня, 2008, 16:33), редаговано 10 раз _________________ Посміхаймось, бо ми того варті ! ![]()
"Ти цілуй і мовчи! Я говоритиму" (Іван Драч. Індіанка Ліліан) |
|||||||||||||
|
Діма Княжич
квіточка
|
Оксанко, автор цих слів - поет Андрій Демиденко, пісня з репертуару Раїси Кириченко, має назву "Жіноча доля".
|
||||||||||||
|
_________________ Творімо добро спільно! |
|||||||||||||
|
Оксанка
Site Admin
|
Шимановский ви читали тільки одне повідомлення, а вони поміж собою пов'язані
Майстрам, майстриням та друзям севами я надішлю запрошення учасники фесту і слухачі - це часто абсолютно різні категорії учасники фесту - поети чи декламатори, які хочуть виступити, а слухачі - це часто тільки любителі поезії
а для цього записуйтеся отут усі учасники севами отримали листа із посиланнями на 2 адреси - одна про фестиваль і запис на нього, друга - про конкурс і запис на нього |
||||||||||||||||||
|
_________________ Посміхаймось, бо ми того варті ! ![]()
|||||||||||||||||||
|
Оксанка
Site Admin
|
участь у фесті змінила на виступ на фесті...
|
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Оксанка
Site Admin
|
Діма Княжич
дякую, Діма, я внесла корективи |
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Червона Рута
квіточка
|
ёсь пару пытанняў: 1 - сыходзячы з гэтага беларусы пішуць і чытаюць беларускай? 2 - проста цікава. колькі тут беларусаў? |
||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
|
Оксанка
Site Admin
|
1. так 2. тут 1. недалеко ще є пару |
||||||||||||||
|
|||||||||||||||
| КОНКУРСАНТИ |
|
Оксанка
Site Admin
|
1 - Лебедєва Світлана
|
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Макс
зав'язок
|
У мене відпустка триватиме до 6 жовтня, може ще потраплю до вас, подивлюся, що це банда поетів з великої дороги
Руто Червоно, віршів російською мовою ми наслухалися від А до Я, а от білоруською вряди-годи доводилося щось читати чи чути. Навіть, якщо ви будете одна - увага юних натуралістів, перепрошую, поетів і поеток Вам забезпечена |
||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
|
Червона Рута
квіточка
|
|
||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
|
зварич
пуп'янок
|
Крім " Золотої лелеки" , а там тільки прозові твори ,з дитячої поезії немає конкурсів? Чи у нас дитяча поезія не потрібна?
Вдячна за любе інфо |
||||||||||||
|
_________________ Life is not measured by how many breaths we take, but rather the moments that take our breath away! |
|||||||||||||
|
Оксанка
Site Admin
|
зварич
поки що раджу звернути увагу на цю гілку севами конкурс дитячих творів на севамі плануємо, трішечки згодом. Напевно, у жовтні-листопаді, щоб встигнути до Миколая |
||||||||||||||
|
|||||||||||||||
|
Оксанка
Site Admin
|
Усі твори авторів, перенесені у приховану гілку для жюрі
Результати голосування жюрі будуть повідомлені авторам приватно листом |
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Rastishska
|
привіт ще раз, а як тут підвіситись? можна ще?
|
||||||||||||
|
_________________ Kind regards... |
|||||||||||||
| КОНКУРС ДЛЯ УЧАСТІ У SEVAMA-FEST ПОЕЗІЇ |
|
||