![]() |
| Декламація Севами на Сліва-Фесті 14 лютого 2008 року |
|
Оксанка
Site Admin
|
Перед фестивалем ми узгодили із паном Сергієм наші виступи, нас попередили, що одни поет виконує 3 твори.
Спершу планувалося, що я виходжу першою, коротко представляю севаму, декламую свої твори, тоді коротко представляю наших севамчан і вони декламують. Наші виступи мали чергуватися із виступами бардів. Але так сталося, що севама мала свій виступ безперервний, а опісля уже виступали барди |
||||||||||||
|
Змінено: (24 лютого, 2008, 13:06) _________________ Засвіти свічку пам'яті 22 листопада о 16.00 !... |
|||||||||||||
| Оксана Яблонська |
|
Оксанка
Site Admin
|
Оксана Яблонська має щастя бути за кадром....
Я розказала коротко про наш форум, що наші форумчани пишуть поезію і прозу, ми приймаємо усіх, хто любить поетичне слово, музику, фото та відео Тому я прочитала свої вірші, які на нинішній день вважаю своїм найкращим доробком - це "Чужина", "Ню..." та "Пане стосяйний" Було цікаво стояти на сцені і виголошувати свої твори. Цікаво було дивитися ув очі глядачів-слухачів, бачити їхні світлі і добрі погляди, було приємно чути оплески після кожного вірша, це започаткували наші, оскільки досі аплодували за повний виступ виконавця А згодом усі підхопили цю традицію вітати і дякувати оплесками за кожен твір (а фото ще у фотику, мій комп .... |
||||||||||||
|
_________________ Засвіти свічку пам'яті 22 листопада о 16.00 !... |
|||||||||||||
| Олена Багрянцева |
|
Оксанка
Site Admin
|
Тоді надала слово Олені Багрянцевій, нашій чарівній мамі, дружині, педагогу та журналісту і просто, прекрасній поетці
Оленка декламувала напам'ять Link |
||||||||||||
|
|||||||||||||
| Діма Княжич |
|
Оксанка
Site Admin
|
Неспроста у Діми таке Княже ім'я, історик за фахом, із поетичною душею і іронічно-веселим поглядом, чарував нас поезією, яка відносила у далекі половецькі часи...
Link |
||||||||||||
|
Змінено: (16 лютого, 2008, 01:16) _________________ Засвіти свічку пам'яті 22 листопада о 16.00 !... |
|||||||||||||
| Люба Дніпрова |
|
Оксанка
Site Admin
|
Хто може найкраще розбудити розімлілих від поезії слухачів? Тільки наша Любаня
Любаня щиро, відважно і жваво, напевно, з нотками року, поділилася світом поезії, який вабив і будив уяву Link |
||||||||||||
|
|||||||||||||
| Олександр Бондар |
|
Оксанка
Site Admin
|
Олександрові випала почесна місія завершувати виступи севами
Слід відмітити, що цього разу Саша читав набагато сміливіше і голосніше Link інший погляд: Link |
||||||||||||
|
Останній раз внесено зміни: (24 лютого, 2008, 14:11), редаговано 3 раз _________________ Засвіти свічку пам'яті 22 листопада о 16.00 !... |
|||||||||||||
|
Оксанка
Site Admin
|
Ой, дякую, Любонько-Любаню Вживу я тебе не чула, але не сумніваюся у твоїх декламаційних талантах Я про нашу Любаню Дніпрову |
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Оксанка
Site Admin
|
Інша література виставила заключні фотки із поетичного фесту, є чудове фото Оленки Багрянцевої і згадка про Севаму
|
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Tekilla_boom
яблучко
|
|||||||||||||
|
_________________ ![]() |
|||||||||||||
| Декламація Севами на Сліва-Фесті 14 лютого 2008 року |
|
||
|
Рекомендовані форуми
|
історичний педагогічний |
Освітні проекти
Якими мовами володієте? Вивчіть безкоштовно ще кілька десятківРеферати, курсові, дипломні...
Безкоштовні форуми від UAForums © 2006, 2007 TopUA.NET
Форуми розміщено на серверах TOPUA.NET
Розмістіть ваш сайт на надійному безкоштовному хостингу від TOPUA.NET
Український переклад © 2005-2006 Сергій Новосад і частково TOPUA.NET