![]() |
| Київ. Видавнитво "Смолоскип" - відкриття книгарні. |
|
Оксанка
Site Admin
|
У видавництва "Смолоскип" нині відбулася дуже важлива і відповідальна подія. Її важливість плавно перекочовує на усіх нас, любителів читати і писати
Видавництво нині відкрило свою першу книгарню за адресою: вул Межигірська 21 у м. Києві. Добиратися сюди надзвичайно просто: доїхати на метро до станції "Контрактова площа", а звідсіля 1 зупинку будь-яким травмаєм у напрямку до Верхнього Валу. Як виявилося потім, пройти можна і пішки, від метро то є якихось 100-200 метрів. Цих пару сот метрів ми легко здолали опісля із Олексієм Биком, завдяки якому я і дізналася про цю акцію, Романом Скибою, Богданою Бойко і ще кількома учасниками акції Але, усе по порядку. Відкриття книгарні відбулося! Симпатичний будиночок світло-зеленого кольору (чи не про нього я написала недавно? Цей час я і кілька фотографів використовували для своїх фотовізій. ![]()
![]() ![]() |
||||||||||||
|
_________________ Засвіти свічку пам'яті 22 листопада о 16.00 !... |
|||||||||||||
|
Оксанка
Site Admin
|
Через кілька хвилин Ростислав Семків, директор видавництва "Смолоскип" відкрив саму церемонію.
фото, редаговане Ельфійською Вампіршею |
||||||||||||
|
Змінено: (26 жовтня, 2007, 16:15) _________________ Засвіти свічку пам'яті 22 листопада о 16.00 !... |
|||||||||||||
|
Оксанка
Site Admin
|
Тоді засновник видавництва Осип Зінкевич нам розказав про те, що книгарня продаватиме книги, написані тільки українською мовою.
![]() |
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Оксанка
Site Admin
|
Опісля виступив пан Биструшкін, який керує справами культури.
Він пожалівся, що у нашій державі видавництво українських книг ніякої допомоги від держави не отримує...
фото редаговане Ельфійською Вампіршею |
||||||||||||
|
Змінено: (26 жовтня, 2007, 18:51) _________________ Засвіти свічку пам'яті 22 листопада о 16.00 !... |
|||||||||||||
|
Оксанка
Site Admin
|
Перед нами виступав також Дмитро Павличко
згодом він отримав візитку-календарик нашого форуму і запрошення на форум |
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Оксанка
Site Admin
|
Поруч мене стояла добродійка у чарівному українському строї. Її вишиванка випромінювала світло, це було так незвично, що я не втрималася і сфотографувала її. Добродійка знітилася, але я показала нашу візитку і сказала, що якщо вона не проти, то її фото буде на нашому форумі. Було дуже приємно, що добродійка є поеткою. Вона радісно прийняла запрошення побувати на нашому форумі і я надіюся, що Богдана Бойко не затримається з візитом
![]() |
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Оксанка
Site Admin
|
Перед нами також виступила господиня книгарні, яка розказала про правила роботи її закладу. Пообіцяла, що нас гостинно чекатимуть із 9-ї до 19 години щодня, крім неділі. У куточку стоятимуть 2 фотелі і журнальний столик, де відвідувачі зможуть знайомитися із літературою, попиваючи каву
На цьому урочиста частина церемонії завершилася і нас запросили на 3-й поверх для продовження презентації. Тут уже чекали столи для вшанування прибулих.
Усе було дбайливо викладено, особливо мені сподобалося оце ![]() |
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Оксанка
Site Admin
|
Несподівано поруч мене опинився добродій, чиє обличчя видалося мені знайомим, ми розговорилися і це виявився Валентин Лученко, чий сайт ми часто відвідували в пошуках цікавих фоторобіт. Були на його сайті і поетичні та прозові твори.
Згодом до нас приєдналася одна із доньок Валентина Лученко, яка також пише поезії, і має ще багато інших талантів |
||||||||||||
|
Останній раз внесено зміни: (31 серпня, 2007, 12:46), редаговано 2 раз _________________ Засвіти свічку пам'яті 22 листопада о 16.00 !... |
|||||||||||||
|
Оксанка
Site Admin
|
Опісля ми перебралися у двір книгарні, де уже стояли лавочки, також був накритий стіл для фуршету, стояв мікрофон, а на веранді була апаратура і кілька стільців.
![]() ![]() |
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Оксанка
Site Admin
|
Молоді поети, які видають свої твори у видавництві "Смолоскип", почали читати свої поезії.
Читали вони їх майстерно, гарно декламуючи Першими були Павло Коробчук і Олег Романенко, до речі Олег презентував мені свою збірку ![]() ![]() |
||||||||||||
|
Змінено: (31 серпня, 2007, 12:23) _________________ Засвіти свічку пам'яті 22 листопада о 16.00 !... |
|||||||||||||
|
Оксанка
Site Admin
|
Далі - Галя Глодзь і Олена Максименко
![]() ![]() |
||||||||||||
|
Змінено: (27 листопада, 2007, 02:39) _________________ Засвіти свічку пам'яті 22 листопада о 16.00 !... |
|||||||||||||
|
Оксанка
Site Admin
|
Світлана Богдан і Дмитро Лазуткін
![]() ![]() |
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Оксанка
Site Admin
|
Виступали барди, які чудово виконували свої твори.
Це Сергій Буланий з Полтави, гурт "Контрабас"
Наш любий друг Олексій Бик
Едуард Драч відео ![]() |
||||||||||||
|
Змінено: (10 вересня, 2007, 01:11) _________________ Засвіти свічку пам'яті 22 листопада о 16.00 !... |
|||||||||||||
|
Оксанка
Site Admin
|
Виступи бардів чергувалися виступами поетів
Читали свої поезії Богдан-Олег Горобчук і Михайло Якубівський ![]() ![]() |
||||||||||||
|
Змінено: (31 серпня, 2007, 04:05) _________________ Засвіти свічку пам'яті 22 листопада о 16.00 !... |
|||||||||||||
|
Оксанка
Site Admin
|
Водночас я познайомилася із Олександром Кривенком, філософом, який досліджує проблеми дисидентства. Якщо я неправильно чи неповно про нього написала, думаю його колега і друг Олексій Бик мене виправить
![]() |
||||||||||||
|
|||||||||||||
| Київ. Видавнитво "Смолоскип" - відкриття книгарні. |
|
||
|