![]() |
| Сліва-Фест_день третій 14 лютого 2008 року |
|
Оксанка
Site Admin
|
Зате ми насолодилися спілкуванням та музикою поезії і поезією музики дня третього
Рівно за 10 хвилин п'ята я була у фойє інституту реклями Одразу ж, скориставшись моментом, я вручила йому позичений Яріком фотик і почала навчати Діму ним користуватися (курс майстерності я пройшла уранці) За декілька хвилин до нас приєдналася Люба Дніпрова і я почала вправлятися у фотографуванні
Зовсім скоро прибігли Оленка Багрянцева і Саша Бондар ![]() |
||||||||||||
|
Останній раз внесено зміни: (17 лютого, 2008, 14:50), редаговано 3 раз _________________ Посміхаймось, бо ми того варті! Мрії збуваються ! ![]()
"Ти цілуй і мовчи! Я говоритиму" (Іван Драч) |
|||||||||||||
| Телері |
|
Оксанка
Site Admin
|
Ще перед початком концертної програми (того дня люди сходилися надзвичайно довго) у Сергія Пантюка взяли інтерв'ю для радіо. Він розказав, що фестиваль зародився ще 3 роки тому у Чернівцях, як відгалуження "Червоної Рути". Згодом цей фестиваль перенісся до Києва. Принципом фестивалю є вишукування по усій Україні молодих талановитих людей, які потребують підтримки. Усі твори виконуються українською мовою.
Розпочали вечір фестивалю Леся Рой та Вітя Тимохін, які утворили гурт "Телері". Ці молоді виконавці творять і виконують незвичну музику. На сцені Леся співала і грала на гітарі, а Вітя - на барабанах Link Link друге відео трошки гірше, за перше... Переді мною сиділа білявка, яка незадовго до концерту дізналася про гастролі, її розпирало задоволення і бажання кружляти перед камерою. Переважно люди, коли бачать чиюсь відео чи фотозйому, стараються акуратно відійти убік чи швиденько прошмигнути, щоб не заважати.... Мені не пощастило.... Білявку так і тягнуло пошвендяти і позаглядати у об'єктив... А знімати із першого ряду також незручно - заступають мікрофони... І, от, настала мить виходу севами |
||||||||||||
|
Останній раз внесено зміни: (24 лютого, 2008, 13:07), редаговано 4 раз _________________ Посміхаймось, бо ми того варті! Мрії збуваються ! ![]()
|||||||||||||
| Нетутешні |
|
Оксанка
Site Admin
|
|||||||||||||
|
Останній раз внесено зміни: (21 лютого, 2008, 23:28), редаговано 2 раз _________________ Посміхаймось, бо ми того варті! Мрії збуваються ! ![]()
|||||||||||||
| Лірник Сашко |
|
Оксанка
Site Admin
|
.. цього разу був без ліри
Він читав "Дуже страшну історію" насичену гумором, сленгом, відкритим матом і пересипану різноманітними натяками Ми нареготалися донесхочу. Історія виявилася не тільки дуже страшною, а і кумедною та великою - завеликою для представлення - більше 120 мб, у ютуб не влазить.... |
||||||||||||
|
_________________ Посміхаймось, бо ми того варті! Мрії збуваються ! ![]()
|||||||||||||
| Андрій Саєнко |
|
Оксанка
Site Admin
|
|||||||||||||
|
Змінено: (22 лютого, 2008, 23:49) _________________ Посміхаймось, бо ми того варті! Мрії збуваються ! ![]()
|||||||||||||
| Сергій Пантюк |
|
Оксанка
Site Admin
|
|||||||||||||
|
Змінено: (17 лютого, 2008, 20:47) _________________ Посміхаймось, бо ми того варті! Мрії збуваються ! ![]()
|||||||||||||
| Сергій Пантюк & Андрій Саєнко |
|
Оксанка
Site Admin
|
Виступи ювіляра і Андрія Саєнка чергувалися, оскільки Андрій виконував твори на слова Сергія
|
||||||||||||
|
|||||||||||||
| Половинка із Нетутешніх |
|
Оксанка
Site Admin
|
|||||||||||||
|
Останній раз внесено зміни: (29 лютого, 2008, 01:05), редаговано 6 раз _________________ Посміхаймось, бо ми того варті! Мрії збуваються ! ![]()
|||||||||||||
| Ігор Білий |
|
Оксанка
Site Admin
|
Відкриттям сезону став Ігор Білий, який почав виконувати свої твори другого дня фестивалю, і учора заспівав нам свої пісні
потрясаюче звучання гітари.... Link |
||||||||||||
|
Останній раз внесено зміни: (24 лютого, 2008, 13:15), редаговано 2 раз _________________ Посміхаймось, бо ми того варті! Мрії збуваються ! ![]()
|||||||||||||
| Євген Петля & Володимир Оселевський |
|
Оксанка
Site Admin
|
Якщо я неправильно написала прізвище Володимира, то чекаю на чиєсь (а може і його) виправлення
Річ у тім, що Сергій Пантюк його представив, як Милевський (або я недочула) Отже, Євген Петля із Кривого Рогу грав на гітарі, а Володимир брязкав на симпатичному брязкальці. Володимир виявився надзвичайно сором'язливим, він настільки геройськи утікав від мого фотоапарата, що я почала відчувати себе жовтою пресою... Хоч мені зовсім не властиво мучити людей фотиком... (ну, майже |
||||||||||||
|
|||||||||||||
| Фуршет у стилі "Ностальджі" |
|
Оксанка
Site Admin
|
Урочиста частина фестивалю була закінчена і нас запросили на фуршет у стилі "Ностальджі"
Так, це дійсно був той стиль - наїдки дбайливо розкладен на тарілочках, які стояли на столах вкритих свіжими номерами газет До уваги бажаючих були вино червоне, біле, кон'як, горілка.... Шматочки подільського сала світилися і манили погляд, а як сальце смакувало із гірчицею ! Слинка тече, як згадаю. Дуже сподобалася квашена капуста, дрібненько нарізана і смачнюча. Були там і квашені огірки, усілякі наїдки, словом на усяк смак. Я відкрила для себе дивне поєднання червоного вина і квашеної капусти Ми славили іменинника, знайомилися, переходили з місця на місце, розмови точилися до бесконечності, кожен знайшов собі співрозмовника і тішився увагою
До мене підійшов . Борис Гуменюк для знайомства, а я нагадала йому про наше знайомство на форумі "Поети без кордонів" Він розказував, що часто заходить на севаму, читає наші повідомлення, але ще не зареєструвався, на що я його запросила ще раз і попросила бути учасником наших дискусій Із паном Сергієм Пантюком ми домовилися про співдружність і у майбутньому та про обмін лінками і кнопками Якийсь пан, здається Анатолій Ткаченко, похвалив мій вірш і довго розпитував чи я або Люба знаємо значення фрази "Зайшов у серце через діл", на що я відповіла, що звісно знаємо, це ж еротика, до того ж із мого вірша. Він сказав, що не зустрічав ще цієї фрази, що вона нова для нього і він постарається її запам'ятати
Ми домовлялися про поширення інформації щодо поетичних зустрічей. Відчувалося, що не тільки ми потребуємо, як свіжого повітря, спілкування, цього потребують усі... Що і утвердило мене у думці щодо моїх планів... Але про це трошки згодом... |
||||||||||||
|
Останній раз внесено зміни: (17 лютого, 2008, 16:40), редаговано 3 раз _________________ Посміхаймось, бо ми того варті! Мрії збуваються ! ![]()
|||||||||||||
| За лаштунками :) |
|
Оксанка
Site Admin
|
Час нестрпно біг до кінця... Я відчула, що наговорилася та наспілкувалася, процес можна було би ще продовжити та... годинник нагло показував пізню годину, а мені ще 2 години добиратися додому...
У цей час десь там, поза кімнатою, грала сопілка... І я зачарована пішла на ті звуки... У темноті коридору була група молодих людей, які слухали музику, вигравали на усьому, що попадало під руки... Так я опинилася посеред гурту "Телері".
Це уже відомі нам Леся Рой і Вітя Тімохін. Леся грала на гітарі, Вітя підігравав на сопілці, поруч сиділа дівчина із косичками, мені представили її як подругу Олену (перепрошую, прізвище не запам'ятала). Хлопці і дівчата навколо грали-вистукували ритм на пустих пластикових пляшках з-під води. Мелодія лилася, Леся співала, а я зачаровано слухала і потемки записувала відео. Я знаю, що нічого не буде видно, може згодом навчуся підставляти фото, але поки я втішаюся цими звуками... Link А, і мені вдалося зробити фото. Тобто, на фото видно цей гурт На моє запитання про походження назви мені відповіли, що це із Толкієна, Леся сказала, що при перечитуванні, одразу зрозуміла, що так назве їхній гурт |
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
markiza
зав'язок
|
:arrow:Чорний квадрат "Телері"
На інліті почали виставляти свій репортаж http://inlit.com.ua/comment/reply/491#comment-form |
||||||||||||
|
_________________ Pour toi,mon amour |
|||||||||||||
|
Оксанка
Site Admin
|
plaksii
Можливо і так, однак я отримала листа від Павла Щириці і він просив написати саме так ))
|
||||||||||||||
|
|||||||||||||||
| Музично-Поетичний Сліва Фест_день третій |
|
||
|
Якість і статистика
Освітні проекти
Якими мовами володієте? Вивчіть безкоштовно ще кілька десятківРеферати, курсові, дипломні...
Безкоштовні форуми від UAForums © 2006, 2007 TopUA.NET
Форуми розміщено на серверах TOPUA.NET
Розмістіть ваш сайт на надійному безкоштовному хостингу від TOPUA.NET
Український переклад © 2005-2006 Сергій Новосад і частково TOPUA.NET