Сайт "Гутірка українських поетів" Словник наголосів Словники ПОЕТИКА - Уроки поезії Перші спроби творчості
Автори літературного порталу "Гутірка українських поетів Sevama" НОВИНИ
25 листопада о 16:30 у приміщенні Києво-Могилянської Академії відбудуться поетичні змагання «КОЛІР» між представниками різних університетів Києва Конкурс «КОЛІР» зайди і проголосуй !
Гороскоп Севами :)
sevama
sevama
Гутірка українських поетів
Відповісти
Сліва-Фест_день третій 14 лютого 2008 року
Оксанка
Site Admin

Відповісти цитуючи
Зате ми насолодилися спілкуванням та музикою поезії і поезією музики дня третього Smile

Рівно за 10 хвилин п'ята я була у фойє інституту реклями Smile Справа мене зустрів Діма Княжич Smile Оскільки я була цілеспрямовано намірена мчати одразу сходами уверх, то Діма мусив привернути мою увагу Razz

Одразу ж, скориставшись моментом, я вручила йому позичений Яріком фотик і почала навчати Діму ним користуватися (курс майстерності я пройшла уранці) Twisted Evil
За декілька хвилин до нас приєдналася Люба Дніпрова і я почала вправлятися у фотографуванні Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Зовсім скоро прибігли Оленка Багрянцева і Саша Бондар

Останній раз внесено зміни: (17 лютого, 2008, 14:50), редаговано 3 раз

Оксанка
Site Admin

Відповісти цитуючи
Ще перед початком концертної програми (того дня люди сходилися надзвичайно довго) у Сергія Пантюка взяли інтерв'ю для радіо. Він розказав, що фестиваль зародився ще 3 роки тому у Чернівцях, як відгалуження "Червоної Рути". Згодом цей фестиваль перенісся до Києва. Принципом фестивалю є вишукування по усій Україні молодих талановитих людей, які потребують підтримки. Усі твори виконуються українською мовою.

Розпочали вечір фестивалю Леся Рой та Вітя Тимохін, які утворили гурт "Телері". Ці молоді виконавці творять і виконують незвичну музику. На сцені Леся співала і грала на гітарі, а Вітя - на барабанах Smile А впродовж усього вечора Леся вигравала на сопілці, акомпануючи музикантам, що грали на сцені. Це було дуже приємно, коли чаруючі звуки сопілки вихоплювалися із залу і усі починали вишукувати того дивного музиканта, який так уміло і доречно доповнював мелодію, яка лилася зі сцени....

Link

Link

друге відео трошки гірше, за перше... Переді мною сиділа білявка, яка незадовго до концерту дізналася про гастролі, її розпирало задоволення і бажання кружляти перед камерою. Переважно люди, коли бачать чиюсь відео чи фотозйому, стараються акуратно відійти убік чи швиденько прошмигнути, щоб не заважати.... Мені не пощастило.... Білявку так і тягнуло пошвендяти і позаглядати у об'єктив... А знімати із першого ряду також незручно - заступають мікрофони...

І, от, настала мить виходу севами Smile

Останній раз внесено зміни: (24 лютого, 2008, 13:07), редаговано 4 раз

Оксанка
Site Admin

Відповісти цитуючи
Після севами виступали "Нетутешні" - тутешній гурт із незвичним виконанням Smile

Link

Link

Останній раз внесено зміни: (21 лютого, 2008, 23:28), редаговано 2 раз

Оксанка
Site Admin

Відповісти цитуючи
.. цього разу був без ліри Smile
Він читав "Дуже страшну історію" насичену гумором, сленгом, відкритим матом і пересипану різноманітними натяками Smile
Ми нареготалися донесхочу. Історія виявилася не тільки дуже страшною, а і кумедною та великою - завеликою для представлення - більше 120 мб, у ютуб не влазить....

Оксанка
Site Admin

Відповісти цитуючи
Андрій дуже гарно співав....

Link

Змінено: (22 лютого, 2008, 23:49)

Оксанка
Site Admin

Відповісти цитуючи
Іменинник виконував свої твори. Виконання було гарне і приємне Smile

Link

Змінено: (17 лютого, 2008, 20:47)

Оксанка
Site Admin

Відповісти цитуючи
Виступи ювіляра і Андрія Саєнка чергувалися, оскільки Андрій виконував твори на слова Сергія Smile

Оксанка
Site Admin

Відповісти цитуючи
Лідер чоловічої половини гурту "Нетутешніх" Павло Щириця виконував свої твори Smile

Link

Останній раз внесено зміни: (29 лютого, 2008, 01:05), редаговано 6 раз

Оксанка
Site Admin

Відповісти цитуючи
Відкриттям сезону став Ігор Білий, який почав виконувати свої твори другого дня фестивалю, і учора заспівав нам свої пісні Smile

потрясаюче звучання гітари....

Link

Останній раз внесено зміни: (24 лютого, 2008, 13:15), редаговано 2 раз

Оксанка
Site Admin

Відповісти цитуючи
Якщо я неправильно написала прізвище Володимира, то чекаю на чиєсь (а може і його) виправлення Embarassed
Річ у тім, що Сергій Пантюк його представив, як Милевський (або я недочула) Smile

Отже, Євген Петля із Кривого Рогу грав на гітарі, а Володимир брязкав на симпатичному брязкальці. Володимир виявився надзвичайно сором'язливим, він настільки геройськи утікав від мого фотоапарата, що я почала відчувати себе жовтою пресою... Хоч мені зовсім не властиво мучити людей фотиком... (ну, майже Twisted Evil )

Оксанка
Site Admin

Відповісти цитуючи
Урочиста частина фестивалю була закінчена і нас запросили на фуршет у стилі "Ностальджі" Smile

Так, це дійсно був той стиль - наїдки дбайливо розкладен на тарілочках, які стояли на столах вкритих свіжими номерами газет Wink Увесь посуд був одноразовим, що свідчило про сучасність події.
До уваги бажаючих були вино червоне, біле, кон'як, горілка....
Шматочки подільського сала світилися і манили погляд, а як сальце смакувало із гірчицею ! Слинка тече, як згадаю.
Дуже сподобалася квашена капуста, дрібненько нарізана і смачнюча.
Були там і квашені огірки, усілякі наїдки, словом на усяк смак.
Я відкрила для себе дивне поєднання червоного вина і квашеної капусти Twisted Evil Embarassed І не сп'янієш і смачно Razz

Ми славили іменинника, знайомилися, переходили з місця на місце, розмови точилися до бесконечності, кожен знайшов собі співрозмовника і тішився увагою Smile

До мене підійшов . Борис Гуменюк для знайомства, а я нагадала йому про наше знайомство на форумі "Поети без кордонів" Smile
Він розказував, що часто заходить на севаму, читає наші повідомлення, але ще не зареєструвався, на що я його запросила ще раз і попросила бути учасником наших дискусій Smile

Із паном Сергієм Пантюком ми домовилися про співдружність і у майбутньому та про обмін лінками і кнопками Smile

Якийсь пан, здається Анатолій Ткаченко, похвалив мій вірш і довго розпитував чи я або Люба знаємо значення фрази "Зайшов у серце через діл", на що я відповіла, що звісно знаємо, це ж еротика, до того ж із мого вірша. Він сказав, що не зустрічав ще цієї фрази, що вона нова для нього і він постарається її запам'ятати Smile А я розказала, що маємо на севамі звичку підбирати нові образи, користування затертих та банальних рим для нас є правилом поганого тону... Cool

Ми домовлялися про поширення інформації щодо поетичних зустрічей. Відчувалося, що не тільки ми потребуємо, як свіжого повітря, спілкування, цього потребують усі... Що і утвердило мене у думці щодо моїх планів... Але про це трошки згодом...

Останній раз внесено зміни: (17 лютого, 2008, 16:40), редаговано 3 раз

Оксанка
Site Admin

Відповісти цитуючи
Час нестрпно біг до кінця... Я відчула, що наговорилася та наспілкувалася, процес можна було би ще продовжити та... годинник нагло показував пізню годину, а мені ще 2 години добиратися додому...

У цей час десь там, поза кімнатою, грала сопілка... І я зачарована пішла на ті звуки...

У темноті коридору була група молодих людей, які слухали музику, вигравали на усьому, що попадало під руки...
Так я опинилася посеред гурту "Телері".

Це уже відомі нам Леся Рой і Вітя Тімохін. Леся грала на гітарі, Вітя підігравав на сопілці, поруч сиділа дівчина із косичками, мені представили її як подругу Олену (перепрошую, прізвище не запам'ятала). Хлопці і дівчата навколо грали-вистукували ритм на пустих пластикових пляшках з-під води. Мелодія лилася, Леся співала, а я зачаровано слухала і потемки записувала відео. Я знаю, що нічого не буде видно, може згодом навчуся підставляти фото, але поки я втішаюся цими звуками...

Link

А, і мені вдалося зробити фото. Тобто, на фото видно цей гурт Smile

На моє запитання про походження назви мені відповіли, що це із Толкієна, Леся сказала, що при перечитуванні, одразу зрозуміла, що так назве їхній гурт Smile

квіточка

Відповісти цитуючи
:arrow:Чорний квадрат "Телері"
На інліті почали виставляти свій репортаж http://inlit.com.ua/comment/reply/491#comment-form

пуп'янок

Відповісти цитуючи
Прекрасна половинка гурту Нетутешніх - Олеся Найдюк виконала пісню "Не плач"

Оксанко, половинка гурту "Нетутешні" Галинка Ткачук, а Леся Найдюк не входить до гурту "Нетутешні

Відповісти цитуючи
plaksii
Можливо і так, однак я отримала листа від Павла Щириці і він просив написати саме так ))

Цитата:
Pavlo
до: мене

показати деталі
21 лют. (2 дн. Тому)
І ще одне уточнення, Оксано:
пісню "Не плач" насправді виконала
Олеся Найдюк, а не Галинка Ткачук,
так буде точніш Smile

Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі