![]() |
|
|||||||||||||||||||||||||||||||
| Музично-Поетичний Сліва-Фест_день перший |
|
Оксанка
Site Admin
|
12-14 лютого 2008 року
Фестиваль "Під знаком Водолія" розпочався!...
Перший день завжди буває насичений несподіванками. Тут несподіванкою було те, що із севами виявилося нас тільки двоє - Саша Бондар і я, та ще мій вірний помічник Ярик, який фотографував попередню зустріч севами Сподіванками, які збулися, виявилися приємні зустрічі. Дійсність відповідала програмі. Слід відмітити, що Сергій Пантюк об'єднав у собі уміння писати вірші і організовувати такі фестивалі. Це чудове поєднання чуття краси Музики і Слова Я допалася до фотографування і відеознімання. За появою відеокліпів із ютуб я вноситиму їх у цей репортаж Було непереборне бажання слухати і дивитися. Поети декламували свої твори ТАК, як я ніколи не навчуся Узагалі уся атмосфера була гостинно домашня, усі почувалися вільно і затишно. У таку компанію хочеться приходити ще і ще. І, звісно, першим записом, який мені трапився до конвертації, виявився виступ Романа Скиби, будемо вважати, - для гарного початку Першого дня у День зустрічі старих друзів перед нами виступили (назву за порядком появи на сцені) 1.Олег Соловей (Донецьк) 2. Борис Гуменюк 3. Едуард Драч 4. Сергій Жадан (Харків) 5. Олена Степаненко 6. Богдан Ільницький 7. Іван Малкович 8. Лада Хортич (Запоріжжя) 9. Кость Ігнатчук 10. Василь Кожелянко (Чернівці) 11. Іван Андрусяк 12. Неля Франчук 13. Роман Скиба Link 14. Світлана Поваляєва 15. Віктор Нестерук 16. Дмитро Мамчур 17. Анатолій Дністровий 18. «Самі свої» 19. «Пропала грамота» |
||||||||||||
|
Останній раз внесено зміни: (24 лютого, 2008, 13:02), редаговано 5 раз _________________ Засвіти свічку пам'яті 22 листопада о 16.00 !... |
|||||||||||||
| 1.Олег Соловей (Донецьк) |
|
Оксанка
Site Admin
|
![]() |
||||||||||||
|
Змінено: (16 лютого, 2008, 16:53) _________________ Засвіти свічку пам'яті 22 листопада о 16.00 !... |
|||||||||||||
| 2. Борис Гуменюк |
|
Оксанка
Site Admin
|
![]() |
||||||||||||
|
Змінено: (16 лютого, 2008, 17:07) _________________ Засвіти свічку пам'яті 22 листопада о 16.00 !... |
|||||||||||||
| 3. Едуард Драч |
|
Оксанка
Site Admin
|
Справжньою насолодою є слухати твори у виконанні Едуарда Драча. Він гарно виконує пісні, написані власноруч, і пише пісні на слова інших поетів Link |
||||||||||||
|
Останній раз внесено зміни: (16 лютого, 2008, 18:03), редаговано 2 раз _________________ Засвіти свічку пам'яті 22 листопада о 16.00 !... |
|||||||||||||
| 4. Сергій Жадан (Харків) |
|
Оксанка
Site Admin
|
Вірші Сергія Жадана я чула уперше. Виконання Сергія дивне, незвичне, але характерне для нього. Я бачила його уперше вживу на врученні премії найкращій книзі року від ВВС. Він вкладає руки в кишені, випростує їх там і починає читати, ледь прикривши очі. Він задає ритм своєму декламуванню, крокуючи, переступаючи з ноги на ногу, чи, власне, його вірші задають йому такого темпу
Під час Сергієвого декламування дитина Сергія Пантюка вибралася на сцену і почала грати на барабанах У цей час Сергій Жадан перемовлявся із малим, перепитував Сергія Пантюка куди він несе дитину? І продовжував декламувати вірші із перерваної миті... Це було весело, жваво і по-домашньому От, мене завжди приваблювали люди, які уміють на пам'ять декламувати. Тобто, я також продекламую напам'ять не один чужий вірш, та мої чомусь моєї голови не тримаються.... Певне, треба думати, що вони чужі... А отут, кілька разів переривалася декламація і автор продовжував уперто і натхненно розказувати свої зовсім не прості твори ![]() |
||||||||||||
|
Змінено: (16 лютого, 2008, 17:41) _________________ Засвіти свічку пам'яті 22 листопада о 16.00 !... |
|||||||||||||
| 5. Олена Степаненко |
|
Оксанка
Site Admin
|
Найсправжнісінькою окрасою того вечора була Олена Степаненко! Вона читала свої вірші жваво і з натхненням. Власне, старалася декламувати на пам'ять
Link |
||||||||||||
|
Останній раз внесено зміни: (17 лютого, 2008, 14:39), редаговано 2 раз _________________ Засвіти свічку пам'яті 22 листопада о 16.00 !... |
|||||||||||||
| 6. Богдан Ільницький |
|
Оксанка
Site Admin
|
Богдан Ільницький - бард ![]() |
||||||||||||
|
Змінено: (16 лютого, 2008, 18:08) _________________ Засвіти свічку пам'яті 22 листопада о 16.00 !... |
|||||||||||||
| 7. Іван Малкович |
|
Оксанка
Site Admin
|
|||||||||||||
|
Останній раз внесено зміни: (16 лютого, 2008, 18:10), редаговано 2 раз _________________ Засвіти свічку пам'яті 22 листопада о 16.00 !... |
|||||||||||||
| 8. Лада Хортич (Запоріжжя) |
|
Оксанка
Site Admin
|
![]() |
||||||||||||
|
Змінено: (16 лютого, 2008, 18:12) _________________ Засвіти свічку пам'яті 22 листопада о 16.00 !... |
|||||||||||||
| 9. Кость Ігнатчук |
|
Оксанка
Site Admin
|
![]() |
||||||||||||
|
Змінено: (16 лютого, 2008, 18:15) _________________ Засвіти свічку пам'яті 22 листопада о 16.00 !... |
|||||||||||||
| 10. Василь Кожелянко (Чернівці) |
|
Оксанка
Site Admin
|
![]() |
||||||||||||
|
Змінено: (16 лютого, 2008, 18:18) _________________ Засвіти свічку пам'яті 22 листопада о 16.00 !... |
|||||||||||||
| 11. Іван Андрусяк |
|
Оксанка
Site Admin
|
|||||||||||||
|
Останній раз внесено зміни: (16 лютого, 2008, 19:14), редаговано 3 раз _________________ Засвіти свічку пам'яті 22 листопада о 16.00 !... |
|||||||||||||
| 12. Неля Франчук |
|
Оксанка
Site Admin
|
![]() |
||||||||||||
|
Змінено: (16 лютого, 2008, 18:36) _________________ Засвіти свічку пам'яті 22 листопада о 16.00 !... |
|||||||||||||
| 13. Роман Скиба |
|
Оксанка
Site Admin
|
Роман Скиба пише і, головне декламує, провокативно-цікаві вірші, які дивним чином поєднуються із невимовною щирістю та безпосередністю... Його хочеться слухати і бачити... Link |
||||||||||||
|
Останній раз внесено зміни: (13 лютого, 2008, 21:39), редаговано 2 раз _________________ Засвіти свічку пам'яті 22 листопада о 16.00 !... |
|||||||||||||
| 14. Світлана Поваляєва |
|
Оксанка
Site Admin
|
Я багато чула про Світлану Поваляєву Але отак вживу, побачила і, головне, почула уперше. Вона підкуповує незвичною манерою виконання. Дивлячись на її легку манірність, переплетену із дитячою безпосередністю і довірливістю, я бачила маленьку дівчинку, яка зараз викине якогось коника Link |
||||||||||||
|
Останній раз внесено зміни: (17 лютого, 2008, 14:35), редаговано 2 раз _________________ Засвіти свічку пам'яті 22 листопада о 16.00 !... |
|||||||||||||
| Музично-Поетичний Сліва-Фест_день перший |
|
||