![]() |
| А як щодо Києва ? :) |
|
Оксанка
Site Admin
|
Ми обійшли увагою Київ, а сюди добратися є набагато простіше, ніж до Львова чи Умані
Чекаємо порад і пропозицій |
||||||||||||
|
_________________ Посміхаймось, бо ми того варті ! ![]()
"Ти цілуй і мовчи! Я говоритиму" (Іван Драч. Індіанка Ліліан) |
|||||||||||||
| Реальна "Літературна п'ятниця" у Києві )) |
|
Діма Княжич
квіточка
|
Колеги і колежанки! Маю таку пропозицію:
В музеї Шевченка двічі на місяць проводяться такі акції як "Літературна п'ятниця". В цьому музеї працюють дві мої подруги, вони запрошували мене на ці заходи, навіть просили, щоб я, в разі можливості, допоміг їх організувати. От і думаю, чому б не спробувати нам, форумчанам Севами з Києва, а по можливості і з інших міст, та провести власну літературну п'ятницю? Що Ви думаєте з цього приводу? Контакти в мене там є, тож я візьму на себе організаційну частину. Наступного тижня, швидше за все у вівторок, я детальніше про все рознюхаю і сповіщу вас. Як на мене, зібратися під дахом музею Шевченка було б дуже гарно. То як вам така пропозиція? |
||||||||||||
|
_________________ Творімо добро спільно! |
|||||||||||||
|
Tiera Prais
пуп'янок
|
Гарна пропозиція)
|
||||||||||||
|
_________________ Хто бажає навчитися танцювати - запитайте мене як) |
|||||||||||||
|
Оксанка
Site Admin
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
markiza
квіточка
|
Як про це писали в останньому номері ЛУ
![]() |
||||||||||||
|
_________________ Pour toi,mon amour |
|||||||||||||
|
Оксанка
Site Admin
|
Як приємно знайти у такій газеті наших Наталку Клименко та Дмитра Княжича, і ще багато знайомих імен
|
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Juki
зав'язок
|
А ви впенені, що це саме наші?
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Оксанка
Site Admin
|
ти про що? |
||||||||||||||
|
|||||||||||||||
|
Aliya
брунька
|
Ніііііііі.... то не Ваша Наталя.... хіба тільки в неї роздвоєння особистості, і вона сама про те не здогадується))))
|
||||||||||||
|
_________________ Vita brevis, ars longa. |
|||||||||||||
|
Оксанка
Site Admin
|
Juki
Aliya однак, готуйте голосочки до дзвінкості |
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Олена Багрянцева
пуп'янок
|
Друзі, ідея чудова - треба тільки втілити її у життя. Давайте допоможемо Дімі все зорганізувати! Хто за?
|
||||||||||||
|
_________________ Кожна людина - неповторна. |
|||||||||||||
|
Оксанка
Site Admin
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Ельфійська Вампірша
квіточка
|
і я б не проти? а коли?
|
||||||||||||
|
_________________ не бути коханим-не біда. не кохати- ось нещастя (Камю) ![]() |
|||||||||||||
|
Діма Княжич
квіточка
|
Вчора мав розмову зі своєю подругою з музею. Отже, така механіка.
Подруга (до речі, її звуть Катя, і саме вона написала статтю про "Перехрестя", яку виставила Маркіза; дякую, я й не знав, що вийшла така стаття); так от, Катя повідомила, що в світлі останніх подій (проведення ряду мистецьких заходів у музеї Шевченка) утворився певний, так би мовити, дефіцит "літературних п'ятниць". Тому нам нададуть слово або у 2-й половині грудня, або вже після Нового року. Я думаю, що це навіть краще, буде час зорганізуватися і визначитися з планами, аби це не було для когось громом серед ясного неба. Завтра чи післязавтра я буду в музеї Шевченка, сподіваюся там зустрітися з Василем Портяком, який заправляє "літературними п'ятницями" і про все із ним домовитися. Тож в разі успіху ми зможемо зутрітися десь у 20-х числах. Як ні - то вже нічого не поробиш, доведеться зустрітися в наступному році. В цьому теж є позитив - за Новий рік всі відпочинуть, матимуть змогу навести лад у своєму поетичному господарстві, може натхнення заграє... Тепер трохи теоретики. Літературна п'ятниця зазвичай розпочинається о 5-й годині і триває до 7-ї, себто дві години. Оскільки зустріч під дахом музею Шевченка є суто літературною, пропоную таку програму:
ІІ частина - неофіційна (ми гуртом йдемо до якогось кафе, де можемо посидіти і просто поспілкуватися на різні цікаві для нас теми - без офіціозу). Прошу, які будуть ваші думки й пропозиції з цього приводу? Як тільки в цій ситуації щось проясниться - негайно дам знати. Так що готуйтеся, друзі, тренуйтеся у декламації. Щасти вам! |
||||||||||||
|
_________________ Творімо добро спільно! |
|||||||||||||
| А як щодо Києва ? :) |
|
||
|